Vertellend

Ons website adres is: https://vertellend.nl.

Persoonsgegevens.

Vertellend kan persoonsgegeven over je verwerken, doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of zelf deze aan vertellend verstrekt bij het invullen van het contactformulier. Vertellend kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Je voor- en achternaam
– adresgegevens
– telefoonnummer
– e-mailadres
– ip adres.

Vertellend verwerkt deze gegevens om persoonlijk contact met je op te kunnen te nemen. Dit uitsluitend op jou verzoek.

Hoe lang bewaren we gegevens

De gegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk. Uiterlijk een jaar indien er geen contact met je tot stand komt.

Delen met anderen

Vertellend verstrekt je persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek hiertoe sturen naar info@vertellend.nl. Vertellend zal zo snel mogelijk, doch binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beveiliging.

Vertellend neemt de bescherming van jouw gegevens erg serieus en nemen daarom gepaste maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De website maakt gebruikt van een betrouwbaar SSl certificaat om te borgen dat persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. echt je desondanks twijfelen aan de beveiliging of dat er aanwijzingen zijn voor misbruik neem dan contact met ons op.

Bereikbaarheid

Vertellend is te bereiken op:
Postadres: Aldlânsdyk 13
9056 LK Koarnjum
Telefoonnummer: +31653325494
E-mailadres: Info@vertellend.nl